Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu

Valaistus on olennainen osa niin toimitiloissa kuin kotona. Siksi valaisinten sijaintia ja määrää kannattaa miettiä sähkösuunnittelua tehdessä. Jos kyse on uudisrakennuksesta, valaistussuunnittelu aloitetaan jo talon rakennusvaiheessa yhdessä seinä- ja kattorakenteiden sekä sähkösuunnittelun kanssa.

Valonlähteiden energiatehokkuus ja käyttöikä ovat tärkeämpiä valintakriteerejä kuin hinta. Energiatehokas valaisin pystyy muuntamaan lähes kaiken energiansa valoksi. Kun valaistus suunnitellaan huolella ja käytetään apuna myös ammattilaisia, voi valaistus olla yhtä aikaa tunnelmallinen, käytännöllinen, turvallinen ja ekologinen.

Hintoja arvioidessa kannattaa huomioida, että ammattimaisesti toteutettu valaistussuunnittelu myös säästää jonkin verran rahaa koska oikein valmisteltu valaistus kuluttaa vähemmän energiaa.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää suunnittelupalveluistamme ja annamme tarjouksen kohteeseesi. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen saat tarjouksen suunnittelutyöstä, joten yllättäviä kustannuksissa ei tule.